A rentIT tevékenységéből adódóan elsősorban alkalmi, rendezvényekhez köthető szolgáltatásokkal foglalkozik. 
 
Ezért - amennyiben egyéb megállapodás nem születik - ajánlatinkban szereplő minden szoftver termék díja kizárólagosan az ajánlatban szereplő projekt / rendezvény idejére szóló felhasználási jogosultságot tartalmaz, mely felhasználói jogusultság az esemény zárását követően megszűnik.

Az ajánlatunkban szereplő szolgáltatások megrendelésével Ön tudomásul veszi, hogy Megrendelőnk sem annak megbízója nem szerez sem tulajdonjogot, sem későbbi időpontban történő díjmentes (újbóli) felhasználási jogot egyik szoftver termékünkkel kapcsolatban sem.

Megrendelésével nem szerez jogot a forráskódok megismerésére, sem birtoklására, továbbá elfogadja, hogy a rentIT szoftveres megoldásai kizárólag a rentIT felügyelete és üzemeltetésében álló szerverein / gépparkján futtathatóak. 

A rentIT által fejlesztett szoftver és hardware termékek, valamint a fejlesztés során alkalmazott know-how a rentIT kizárólagos szellemi tulajdonát képezik, ettől eltekinteni kizárólag egyedi megállapodás alapján lehet. 

Egy szofveres szolgáltatásra épülő, megrendelt aktivitás során gyűjtött adatokkal kizárólag az adott szolgáltatást megrendő megbízónk rendelkezik. Ezen adatokat a projektet / rendezvényt követően Megbízónk rendelkezésére bocsájtjuk. Külön rendelkezés hiányában az aktivitások során gyűjtött adatokat a rendezvényt követő 30 napig tároljuk ezt követően azok megléte a rentIT cégcsoport vállalkozásain nem kérhetőek számon. 
 
Továbbiak   a "Szoftverfejlesztéssel tudnivalók" - kal kapcsolatban:

Add Feedback