2.5. Sürgősségi díj, azonnali teljesítést igénylő szolgáltatások

Cégünk bizonyos esetekben sürgősségi díjat számol fel. Jellemzően olyan szolgáltatások esetén számítunk fel sűrgősségi díjat, mely szolgáltatások teljesítéséhez az ügyfél által megjelölt teljesítési határidő rövidebb, mint amit normál ügyrendi folyamataink a kért szolgáltatás kivitelezését tekintve lehetővé tesznek, vagy a kért szolgáltatás soron kívüli teljesítéséhez, -  és az ettől függő sikeréhez, olyan egyéb erőforrást kell igénybe vennünk, amely az adott időpontban nem áll közvetlenül rendelkezésünkre.  Sürgősségi díjaink mértéke függ a kért szolgáltatástól, helyszíntől, de jellemzően a normál vállalási összeg 20-50%-a. Ilyen esetek például:
  • Azonnali, soron kívül történő kiszállítás 
  • Telephelyünkön kívül végzendő azonnali, soron kívül történő SOS szolgáltatás rendelése
  • Hétköznap 17:00 óra után történő, következő munkanap délelőtti 10:00 órás vagy azt megelőző határidő megjelölésével történő megrendelés esetén. 
  • Péntek 15:00 óra után, hétvégi időpontra történő rendelés esetén 
A sürgösségi díj minden esetben közlésre kerül a munkafolyamat megkezdése előtt adott, hivatalos e-mailben küldött írásos ajánlatunkban.
Amennyiben a sürgős szituáció nem teszi lehetővé hivatalos írásos ajánlatunk fogadását és annak írásos válaszban történő megrendelését, a Megrendelő szolgáltatásunk megrendelésével tudomásul veszi a jelen tárgyalt sürgősségi felárak megfizetésének kötelezettségét. A szolgáltatás teljesítését követően nem áll módunkban írásos megrendelés hiányára vonatkozó, vállalási árakra vonatkozó reklamációt elfogadni. 
 
 
 
 
 

Add Feedback