2.3. Árajánlataink érvényessége, ajánlattételi kötöttség, rendelkezésre tartás

A rentIT minden esetben a proaktivitást, a rugalmasságot, ügyfelei igényein túlmutató szolgáltatási színvonalat tartja szem előtt. Ahhoz, hogy a lehető legtöbb és legsokoldalúbb szolgáltatást tudjuk nyújtani a legmagasabb színvonalon, bizonyos feltételrendszert be kellett vezetnünk, mely szerint:
 
  • Kiadott ajánlataink az abban megjelölt érvényességi határidőig korlátozott ajánlattételi kötöttséget tartalmaznak, ugyanis a kiadott ajánlatunkban részletezett szolgáltatások írásban történő megrendeléséig nem tartunk fent sem eszközt, sem személyzetet az Ön rendelésének kiszolgálására.
  • Kiadott ajánlataink szigorúan az ajánlattétel idejében ismert feltételek fennállása esetén tartalmaznak ajánlattételi kötöttséget. Minden olyan, az ajánlat adásának idejében nem ismert vagy azt követően tudtunkra hozott körülmény, változás, amely befolyásolhatja az ajánlatban megjelölt vállalásunk maradéktalan teljesítését, automatikusan magával vonja az ajánlattételi kötöttségünk megszűnését.
  • Az ajánlatunk érvényességi idejét követően mindennemű ajánlattételi kötöttségünk megszűnik. Amennyiben továbbra is - de írásos megrendelés hiányában - aktuális az érdeklődése, az ajánlatunk tartalmában és feltételeiben történő változtatás jogát vagy a teljesítéstől történő indoklás nélküli elállás jogát fenntartjuk.
 
 
 
 
 

Add Feedback